Warning: unserialize() expects parameter 1 to be string, array given in /docroot/wp-content/themes/BlixKrieg2.3.1/functions.php on line 325

EL CLUB

El Club Viladrau a dia d’Avui

Gràcies al generós esforç de molta gent, podem afirmar que el Club Viladrau torna a ser una realitat. Ja queda molt lluny l’incendi del 28 de Març del 2006, que va fer plantejar-se seriosament la seva existència .

A dia d’avui el Club ha estat reconstruit gràcies a l’ajuda de tots i de diverses entitats i torna a estar obert als socis on poden gaudir del que han estat fent al llarg de tota la seva història, ja més de quatre generacions: Tertúlies, activitats de lleure, de cartes, d’esports, sopars, ball de disfresses, etc…

Un abans i un després

Com a símbol d’un abans i un després de la reconstrucció del Club, es va crear el quadre de les mans. Tots els socis que van assistir a la inauguració, van poder deixar la seva impremta en el quadre que avui penja a la sala principal.

Les impressionants vistes al Montseny

Un gran Club en un marc incomparable. Ubicat al mig del Montseny, el nostre lloc de trobada, situat a cinc minuts del poble, ens permet gaudir d’un ambient tranquil, unes magnífiques vistes i un aire d’allò més pur!

Si encara no coneixeu el nostre Club, només heu de contactar amb nosaltres i demanar informació.

Instal·lacions

A continuació adjuntem fotografies sobre les instal·lacions del nou club. Aquestes van ser preses durant l’agost del 2008, i com podeu comprovar hi ha, com sempre, una oferta ben diversa que dóna al Club un potencial immillorable per a fer tot tipus d’activitats.

L’Entrada

Zona d’esbarjo per als més petits

La Piscina

Saló d’estar i mirador

Pista de Tenis

Pista Polivalent

El Bar

El Restaurant

Sala Central (esquerra)

Sala central (dreta)

Sala de Televisió

Sala Discoteca (Psicodèlic)